Over Van Bamboe

Kleding, textiel & meer gemaakt van duurzaam, zacht & hoogwaardig bamboevezel

Hallo,

In 2010 kwam ik samen met mijn voormalige compagnon in Engeland in contact met kleding van bamboe. Na dit uitgebreid getest te hebben, hebben we in de zomer van 2010 besloten ook kleding en textiel van bamboe te gaan verkopen en een webshop laten maken.
Sinds februari 2016 run ik de webshop en de winkel alleen.
Ik ken geen ander product waar ik zo achter sta als dit. Eénmaal de sensatie van bamboe textiel gevoeld, wil je niet anders meer!!!!

Bij Van Bamboe worden er bijna elke maand wel nieuwe producten toegevoegd; soms op verzoek van klanten, soms omdat ik zelf de iets zie wat ik graag wil hebben. Inmiddels kan ik vol trots zeggen dat Van Bamboe het meest uitgebreide assortiment van Nederland heeft qua bamboe kleding. Overigens is het assortiment in de winkel vele malen groter dan op de webshop is weergegeven.

Sinds 2014 heb ik ook een fysieke winkel (in Apeldoorn) maar nog steeds sta ik met Van Bamboe regelmatig op verschillende beurzen en fairs om je te laten kennismaken met bamboe kleding. Op verzoek open ik de winkel ook speciaal op een avond voor je. Neem hiervoor gerust contact op!
Wist je overigens dat Van Bamboe de enige winkel in Nederland is welke uitsluitend producten van bamboe verkoopt? En dat ik een aantal kledingstukken zelf heb (laten) ontwerpen? Deze zijn ook nergens anders te koop.

Wil je de producten ook verkopen in je (web)winkel of praktijk, neem dan (het liefst via e-mail) contact met me op.
Ook als je zelf producten van bamboe verkoopt en deze in mijn shop wilt laten verkopen, kun je contact opnemen.

Ik hoor het graag als je vragen of opmerkingen hebt over de webshop, het assortiment of anderszins!

Hartelijke groet,

Marga

ImageImageImage

Een Impressie van Onze Winkel

Bezoek Ons in Apeldoorn